Onsdag den 6. december 2023 kl. 14.30-15.45. Webinar: Zoom
Gå-hjem-møde om systemisk implementering
Arrangementet er afholdt.
”Vi skaber i dag nøjagtig de samme resultater på det sociale område, som vi gjorde for fyrre år siden. Det gør vi på trods af en utroligt stor konsensus om, hvad der virker i samarbejdet mellem borgere og professionelle. Problemet er ikke manglende viden. Problemet er primært manglende implementering. Hvis vi skal gøre det, der virker, så kræver det, at vi begynder at bruge en helt anden tankegang, end den vi hidtil har brugt”.
Det er budskabet i den nye bog, Systemisk Implementering, af Bo Jensen. Er du nysgerrig efter at høre analysen af, hvorfor vi fortsat står stille på det sociale område, på trods af vores store viden og konsensus om, hvad der virker? Ønsker du at lære om en ny tankegang og være del af en forandring af socialområdet?
Deltag i et gå-hjem-møde, hvor Bo Jensen vil dele indsigt i, hvordan systemisk implementering kan bruges til at skabe reelle forbedringer. Efter indlægget vil Mikkel Møldrup-Lakjer stille en række skarpe spørgsmål til bogens perspektiver for at diskutere, hvilke implikationer de har for personer, som arbejder med evaluering og implementering på socialområdet.
På mødet vil du høre om:
- Hvorfor implementering ifølge Bo Jensen er nøglen til at håndtere problemstillingerne på det sociale område.
- Hvorfor det at tage afsæt i borgernes ønsker, drømme og behov er en væsentlig del af løsningen for fremtidens velfærdstiltag.
- Hvorfor relationer og systemisk tænkning, ikke reformer og mere lovgivning, er nøglen til at forme og ændre adfærd på socialområdet.
- Konkrete metoder til at implementere ved at tænke i helheder, styrke relationer og omfavne kompleksiteten.
- Hvad systemisk implementering kræver af evaluatorer, som vil medvirke til forandringer på det sociale område.
Gå-hjem-mødet er målrettet ledere, praktikere, udviklingskonsulenter, evaluatorer, fagkoordinatorer og studerende med interesse for det sociale område eller tilstødende områder.
Mødet arrangeres i samarbejde mellem Dansk Evalueringsselskab og Dansk Implementeringsnetværk.