Årskonference 2021: IMPLEMENTERING PÅ AFSTAND

Dansk ImplementeringsNetværk (DIN) inviterer til virtuel årskonference tirsdag den 23. marts fra kl. 9-12.
Adfærdsforsker Lou Atkins deltager i konferencen og taler om, hvordan adfærdsforskning kan sættes i spil, når tiltag og forandringer skal implementeres på afstand. Derudover deltager repræsentanter fra Novo Nordisk, Københavns Kommune og projektet Stepping stone i Hjørring Kommune, som alle vil fortælle om deres erfaringer med implementering i en corona-tid.

Formålet med den virtuelle årskonference i DIN er at sætte fokus på erfaringerne med at planlægge og styre forandringsprocesser i en coronatid. Hvad skal der til for at få succes, og hvilke udfordringer møder man? Med udgangspunkt i Behaviour Change Wheel ser vi på, om adfærdsforskningen kan hjælpe til at forstå, analysere og planlægge implementeringsprocesser, når det meste skal foregå digitalt og virtuelt. Og er der er elementer, som vi med fordel kan tage med os ind en post-corona- tid?

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt til et fantastisk arrangement. Tilmeld jer, og se hele programmet ved at klikke på ikonerne i bunden af siden

Dato:

  • 23. marts 2021

Adresse:

  • Zoom

Download program:

TOP