Dato:

  • Tirsdag d. 23 april 2019 kl. 16.00 - 17.30

Adresse:

  • Skibhusvej 52 1. sal - Socialstyrelsens lokaler. Odense

Tilmelding:

Invitation: Gå-hjem-møde

Adfærdsdesign i implementerings-
processer

Den velinformerede beslutningsproces
– Hvordan får vi god og praktisk viden til at drive forandringsprocesser?

I samarbejde med PeopleScience Network inviterer DIN til et fælles Gå hjem-møde. PeopleScience Network er et vidensnetværk for brugerindragende forandringsprocesser, skabt af de tre parter Adfærdsbureauet WElearn, Institut for Idræt og Biomekanik, samt Forskning- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring (FIIBL) ved Syddansk Universitet. DIN er meget glade for det nye samarbejde.

Implementering handler i bund og grund om at ændre menneskers adfærd. Det lyder enkelt, men det er langt fra ligetil i praksis. Planlægning er altid godt for at sikre en god implementeringsproces, men alle der har arbejdet med mennesker, forandringer og implementering ved også, at planer og analyser sjældent overlever mødet med virkeligheden. Der er brug for løbende justeringer, for at sikre den ønskede proces. Men hvordan træffer man velinformerede beslutninger om, hvad der konkret skal til for at understøtte en adfærdsændring undervejs? Er det muligt at arbejde med monitorering af indikatorer for adfærdsændring i et setup, der passer i en travl hverdag og giver de rette indsigter? Og i så fald hvordan kan det se ud og hvad skal vi være opmærksomme på?

Dette gå-hjem møde bringer tilgange fra adfærdsdesign sammen med tanker om datadrevet kvalitetsudvikling. Formålet er at få nye input til, hvordan der kan arbejdes med at skabe forandringer og løbende tilpasse den støtte vi giver for at sikre dem. Kom og vær med i debatten!

Tilmelding: Deltagelse er gratis for medlemmer af DIN og tilmelding skal ske til siav@socialstyrelsen.dk senest d. 15. april.

Ved spørgsmål vedrørende medlemskab, tilmelding, gå hjem-møder etc. skriv til DanskImplementeringsnetværks Sekretariat på danskimplementering@gmail.com

Velkommen! DIN

TOP