Bestyrelsen

DIN går bevidst efter en bred sammensætning af bestyrelsen, så bestyrelsen kan repræsentere erfaring og indsigter fra privat, statslig, regional og kommunal regi såvel som på tværs af sektorer på velfærdsområdet.

Vi brænder alle for implementering med forskellige tilgange og særlige interessefelter, og vi vil gerne bringe bestyrelsens viden i spil. Derfor opfordrer vi til, at man tager kontakt direkte til et medlem for uformel sparring og vidensudveksling om konkrete emner eller udfordringer vedrørende implementering.

Find os på Linkedin

FORMAND

Bo Jensen

Jeg har arbejdet med Implementering af indsatser på socialområdet gennem de sidste 13 år. Senest har jeg haft ansvar for at samle op på og sýstematisere grundlaget for Socialstyrelsens arbejde med implementering, rådgivning og udbredelse. Implementering handler for mig om, hvordan man gennem aktuelt bedste viden fra forskning og praksis sikrer, at effektive sociale indsatser kan implementeres og udbredes til gavn for borgerne

Arbejdsplads:

Leder af Viden og implementering, Center for Data, analyse og metode, Socialstyrelsen

Uddannelsesbaggrund:

Cand.scient.pol

NÆSTFORMAND

Dorte L. Stigaard

Har særlig interesse i forbedringsvidenskab og metoder og er Improvement Advisor fra Institute for Healthcare Improvement (IHI), Boston. Arbejder bl.a. med kapacitetsopbygning af forbedringskompetencer i Region Midtjylland. Udvikler og giver herudover processtøtte til både kommuner og regioner.

Arbejdsplads:

Konsulent, Improvement Advisor, DEFACTUM, Koncern Kvalitet, Region Midtjylland

Uddannelsesbaggrund:

cand.scient.soc

Bea Ebersbach

Jeg arbejder med implementering af tværsektorielle interventioner indenfor recovery og rehabilitering. Jeg er særligt interesseret i hvordan vi fremmer den normative integration i praksis, så vi hurtigt og smidigt kan finde hinanden i det gode samarbejde på tværs af kulturforskelle mellem regioner og kommuner. Jeg har igennem de seneste 6 år arbejdet med at implementere beskæftigelsesindsatsen Individuelt Planlagt job med Støtte, hvor det spiller en stor rolle i samarbejdet mellem psykiatri og jobcenter, og har på den baggrund været med til at udvikle en model for tværsektoriel implementering, som nu danner grundlag for alle vores tværsektorielle projekter.

Arbejdsplads:

Chefkonsulent i Copenhagen Research Unit for Recovery, Psykiatrisk Center Amager

Uddannelsesbaggrund:

Cand.merc international afsætning, diplom i projektledelse

Signe Skall Toke

Jeg har de seneste 10 år arbejdet med implementering i ministerier og fagbevægelsen, og har særligt fokus på samspillet mellem klare visioner og adfærdsmål samt psykologien i forandringsprocesser. Jeg er pt. via opstart af virksomhed meget optaget af, hvordan nyere paradigmer med fokus på agile, bæredygtige og regenerative organisationer kan bidrage til reel implementering af det fleksible og bæredygtige arbejdsliv i fremtidens organisationer.

Arbejdsplads:

Selvstændig konsulent og medejer, Skall Innovations

Uddannelsesbaggrund:

Cand.scient.adm

Andreas Lindemann

Jeg har gennem de sidste 18 år arbejdet både som forsker og som ekstern rådgiver inden for implementering af forandringer i organisationer – både i offentlige og private organisationer. Jeg er særligt optaget af det tværdisciplinære samspil mellem neurovidenskaben, organisationspsykologien, statskundskabens og projektledelsesdisciplinen perspektiver på forandring og implementering.

Arbejdsplads:

Partner i Promentum

Uddannelsesbaggrund:

Cand. Scient. Pol

KASSERER

Tonje Bergheim Vestby

Jeg brænder for at bringe brugerperspektivet ind i realisering af projekter og initiativer. Nysgerrig, når ideer og koncepter ikke fungerer i praksis. Med erfaring fra implementeringsenheder i Københavns kommune og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har jeg både praktisk og teoretisk viden om implementering.

Arbejdsplads:

Innovationskonsulent i FTFa

Uddannelsesbaggrund:

cand.scient.soc

Cecilie Lindström Egholm

Jeg arbejder med implementering af komplekse interventioner i sundhedsvæsenet, primært indenfor rehabilitering. Har skrevet PhD om implementering af en klinisk database for datadrevet forbedringsarbejde, og nuværende projekter fokuserer på implementering af Patient Rapporterede Outcome (PRO).

Arbejdsplads:

Lektor, specialkonsulent i REHPA - Videncenter for Rehabilitering og Palliation, Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital

Uddannelsesbaggrund:

Cand.scient.san.publ., ph.d.

Kasper Svane Eriksen

Har gennem en årrække arbejdet med implementerings- og udviklingsprocesser inden for især uddannelses- og socialområdet. Kasper er særligt optaget af det praktiske arbejde med at facilitere den lokale forandringsproces og den organisatoriske kapacitetsopbygning, som er typisk central i implementeringen og forankringen af nye faglige metoder og tilgange inden det pædagogisk/didaktiske og det socialfaglige område.

Arbejdsplads:

Manager i Rambøll Management Consulting

Uddannelsesbaggrund:

Cand.scient. pol.

Jonas Vestergaard

Jeg har arbejdet med praksisrettet forskning inden for implementering og procesevalueringer de sidste 10 år. I mit arbejde fokuserer jeg primært på bevægelsesinitiativer målrettet børn og unge med relation til folkeskolen. Jeg har fokus på implementering i et økosystemisk perspektiv, der kræver involvering af en bred række aktører. I et nuværende forskningsprojekt arbejder jeg blandt andet med samskabelse og procesfacilitering med elever og lokalsamfundsaktører for at støtte implementeringsprocessen. Målet er at blive klogere på og bidrage med implementeringsrettede løsninger, der kan sikre bæredygtige forandringer.

Arbejdsplads:

Adjunkt, forskningsenheden Active Living ved Syddansk Universitet

Uddannelsesbaggrund:
Cand.scient.san.publ. og Ph.d.

Katrine Bærentzen

Jeg arbejder med ledelse af implementeringsprocesser tæt på praksis og på tværs af mange organisationer og forskellige sektorer. Jeg er optaget af, hvordan viden fra forskellige områder bringes bedst i spil, så de indsatser vi arbejder med og investerer i, rent faktisk kan lade sig gøre, når vi implementerer i praksis. Jeg er nysgerrig på, hvordan indsatser virker på tværs af organisatoriske rammer, strukturer og vilkår og hvordan vi med solide implementeringstiltag kan sikre organisatorisk forankring. De sidste seks år har jeg arbejdet med implementering af større samskabelses- og partnerskabsinitiativer mellem kommuner og børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden og senest med udbredelse af lettere behandlingsindsats på tværs af hele landet.

Arbejdsplads:

Leder af Enhed for Udvikling af Tværsektorielt Samarbejde, Region Hovedstaden Psykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Uddannelsesbaggrund:

Cand. Mag., Master i offentlig ledelse (MPG), Diplom i Pædagogisk Psykologi

John Damm Scheuer

Jeg er lektor på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet. Jeg forsker i implementering udfra et oversættelsesperspektiv, der tilbyder et proces-perspektiv på implementeringsprocesser. Efter en periode som udviklingskonsulent i sundhedsvæsenet fattede jeg interesse for organisationsforandring og hvad ”der virker” i forandrings-og implementeringssituationer. Og det har i over 20 år bragt mig vidt omkring i forskellige typer implementeringsrelevant forskningsviden-herunder design-, innovations- og organisationsforandringsforskningen samt implementation science og policy-implementeringsforskningen.

Arbejdsplads:

Roskilde Universitet

Uddannelsesbaggrund:

Cand.merc.int og ph.d.

TOP